top of page

Werkwijze

01.

kennismaken en koffie

Allereerst wil ik graag weten wie jij bent, wat jij doet, welke ambitieuze plannen je hebt en hoe ik jou daarbij kan helpen. Verder wil ik graag weten in welk pakket of in welke dienst je geïnteresseerd bent. Vanuit hier kunnen we samen kijken naar het tijdplan van het project.

De kennismaking gebeurt één-op-één in het echt of digitaal via Skype, mailen, bellen. Net wat voor jou de voorkeur heeft.

 

Daarnaast zou het super fijn zijn wanneer je enkele inspiratie beelden hebt, bijvoorbeeld op Pinterest. Geen idee waar je moet beginnen? geen paniek, dan komen we hier samen vast uit! 

aan de slag

Nadat je een keus hebt gemaakt uit een pakket ontvang je van mij een offerte. Voordat ik begin met het project, vraag ik een aanbetaling van 25% Wanneer de offerte is goedgekeurd, en de aanbetaling voldaan is ga ik voor jou aan de slag.

Voor andere diensten vraag ik geen aanbetaling en ga ik na goedkeuring van de offerte direct aan de slag.

02.

03.

ontwerpproces

04.

tijd voor jouw mening

Per mail stuur ik je de eerste voorstellen toe waar je uit kunt kiezen. Natuurlijk hoop ik dat hier voor jou één uitspringt waar je helemaal blij van wordt. Ben je nog niet helemaal tevreden, geen probleem. Je hebt tot drie correctierondes om tot jouw perfecte eindproduct te komen.

Jouw mening en feedback zijn van groot belang en de keuzes die jij maakt zijn van invloed op het eindproduct. 

tijd voor feest!

06.

Yes! Het project is afgerond en dat moet gevierd worden! Je ontvangt van mij alle bestanden waarmee jij aan de slag kan gaan om jouw merk tot een succes te maken.

Op basis van ons gesprek, het beeld dat jij mij gegeven hebt van jouw bedrijf en de inspiratiebeelden begin ik met het ontwerpen van twee à drie (logo)suggesties, typografie en het kleurenpallet. Je ontvangt mijn voorstellen binnen één tot twee weken, tenzij anders afgesproken.

de puntjes op de 'i'

05.

Nu de basis voor jouw ontwerp goedgekeurd is, wordt het project afgerond. Wanneer je een pakket gekozen hebt ga ik aan de slag met de andere elementen binnen het pakket. Ik zorg ervoor dat alle communicatie uitingen één geheel vormen en een sterke basis zijn om jouw product, merk of bedrijf op de kaart te zetten.

bottom of page