top of page

Over mij

betrokken, persoonlijk en enthousiast.

Ik ben Natasja en ik woon op het fijnste eiland, namelijk Texel. Als creatieve ondernemer help ik bedrijven, door middel van visuele communicatie, hun plek op de markt te veroveren. Dit doe ik op diverse vlakken, waarbij mijn allround achtergrond telkens weer van pas komt. Wanneer jij opzoek bent naar een manier om je te onderscheiden en jouw visie achter jouw merk visueel over te brengen, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

De geboren en getogen Tesselaar in mij heeft een praktische en nuchtere blik met een liefde voor natuurlijke tinten en eenvoud. Daarnaast zorgt mijn bachelor in styling en vormgeving aan Academie Artemis  ervoor dat mijn werk één geheel vormt, waarbij mijn gevoel voor samenhang mij nooit in de steek laat. Mijn master communicatiewetenschappen laat mij tot slot met   een kritische en commerciële blik naar het eindproduct kijken.  

Wanneer ik aan het werk ben vliegen de uren voorbij en vergeet ik de wereld om mij heen. Waar ik ook ben of heen ga, ik ben altijd opzoek naar nieuwe inspiratie of ideeën voor mijn projecten.

  • White Instagram Icon
bottom of page