Over mij

betrokken, persoonlijk en enthousiast.

Ik ben Natasja. Als creatieve ondernemer help ik bedrijven, door middel van visuele communicatie, hun plek op de markt te veroveren. Dit doe ik op diverse vlakken, waarbij mijn allround achtergrond telkens weer van pas komt. Wanneer jij opzoek bent naar een manier om je te onderscheiden en jouw visie achter jouw merk visueel over te brengen, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

De geboren en getogen Tesselaar in mij heeft een praktische en nuchtere blik met een liefde voor natuurlijke tinten en eenvoud. Daarnaast zorgt mijn bachelor in styling en vormgeving aan Academie Artemis  ervoor dat mijn werk één geheel vormt, waarbij mijn gevoel voor samenhang mij nooit in de steek laat. Mijn master communicatiewetenschappen laat mij tenslotte met   een kritische en commerciële blik naar het eindproduct kijken.  

Mijn dag begint altijd met een kop koffie op bed, waarbij ik vaak mijn laptop opensla om gelijk aan de slag te gaan. Wanneer ik aan het werk ben vliegen de uren voorbij en vergeet ik de wereld om mij heen. Waar ik ook ben of heen ga, ik ben altijd opzoek naar nieuwe inspiratie of ideeën voor mijn projecten.

Mijn studio in Amsterdam wissel ik regelmatig af met Texel, maar ik werk door heel Nederland. Ik neem mijn werk namelijk letterlijk en figuurlijk overal met mij mee, zelfs wanneer ik met onze eigen gebouwde camper door Europa reis. 

  • White Instagram Icon