top of page

Ontwerpstudio op Texel

IMG_5672.jpg

huisstijl, vormgeving en illustraties

Mijn doel als ontwerper is dat ik voor iedereen toegankelijk ben. Van kleine en startende ondernemers tot grote bedrijven. Voor elke onderneming ga ik met even veel liefde en plezier aan de slag. Hierbij houd ik van een persoonlijke en betrokken aanpak. Jouw onderneming verdient alle aandacht, zowel van mij als op de markt. Ben jij als ondernemer op zoek naar een aantrekkelijke uitstraling van jouw merk? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Als ontwerper heb ik een grote passie voor het creëren van beelden. Dit doe ik niet alleen voor bedrijven, maar ook voor mensen. Sommige momenten verdienen namelijk een uniek ontwerp, speciaal voor jou. Ben je op zoek naar een kaartje voor een bijzonder moment, zoals een geboorte of trouwdag? Ook dan ga ik met veel enthousiasme voor jou aan de slag. 

De kracht van Natasja is een combinatie van persoonlijkheid en kunde. Zij is positief, accuraat, ambitieus en erg aardig.  Haar krachtig en smaakvol grafisch werk versterkt de identiteit van De Noordkroon en Texelse Schapenwol."

- Renske, eigenaar directeur - 

bottom of page