top of page
zakelijk

Diensten

voor ieder wat wils.

Een visuele identiteit is de vertaalslag van jouw idee naar een herkenbare uitstraling. Met een goede branding trekt jouw bedrijf de aandacht, waarbij herkenbaarheid van groot belang is. Ben jij opzoek naar een sterke en herkenbare uitstraling waarmee je jouw bedrijf op de markt zet, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

portfolio_Tekengebied 1.jpg

huisstijl

Jouw merk aantrekkelijk en opvallend in de markt brengen? Je kan bij mij terecht voor een volledig nieuwe huisstijl, een nieuw logo of een update van de bestaande merkidentiteit. 

portfolio-12.jpg

communicatie

Blij met de uitstraling van jouw merk maar op zoek naar nieuwe communicatiematerialen? Ik ontwerp zowel online- als offline materialen, passend bij jouw bedrijf of organisatie. 

IMG_7703.jpg

kaarten

Geen bedrijf maar wel op zoek naar een uniek kaartje omdat je iets te vieren hebt? Dat kan! Of je nu gaat trouwen, verhuist, of zwanger bent, ik ontwerp met veel liefde een uniek kaartje naar jouw wensen. 

huistijl

huisstijl

jouw onderneming aantrekkelijk in beeld.

01. logo

Je bent net begonnen als ondernemer, hoe tof! Het budget is nog klein, maar je wilt wel herkenbaar zijn als merk. Logisch! Omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft, is er keus uit twee pakketten:

- Mini logopakket

- Compleet logopakket 

02. huisstijl

Consistentie is belangrijk voor de herkenbaarheid van een merk. Een duidelijke huisstijl is hier de oplossing voor. Dit pakket is ontworpen voor ondernemers die hun merk gelijk goed op de markt willen positioneren. Wat je krijgt:

- Compleet logopakket

Plus:

- Een kleurenpallet en fonts

- Een moodboard 

- Stijlelementen

- Een ontwerp van twee communicatie uitingen

- Dit alles wordt gebundeld in een overzichtelijk boek 

03. compleet

Jij wilt als nieuwe ondernemer niet alleen een mooi logo en een herkenbare huisstijl, maar ook online gevonden worden. Slim! Tegenwoordig zoeken potentiële klanten jouw merk namelijk eerst online op.​ Niet alleen via sociale media maar ook via een website. Dit account is voor de ondernemers die geen klant willen missen en overal bereikbaar willen zijn.

Wat je krijgt:

- Huisstijl pakket

Plus:

- Highlight-icoontjes voor Instagram

- Een website met de volgende eigenschappen:​

- Maximaal zes pagina's 

- Geschikt voor desktop en mobiel

- SEO configuratie 

- Passend bij de huisstijl

- Indien gewenst: met overdracht en uitleg

kennismaken?

Niet gevonden wat je zocht of nog niet zeker wat ik voor jou kan betekenen? Met mij brainstormen onder het genot van een kop koffie is geheel vrijblijvend!

communicatie

communicatie

alle aandacht voor jouw onderneming.

01. offline

Jouw huisstijl en merkidentiteit staan als een huis. Maar je wilt graag nieuwe communicatiematerialen voor een groter bereik.

Drukwerk is perfect om offline nieuwe klanten te trekken of de bestaande klanten te informeren. Natuurlijk sluit mijn ontwerp voor het drukwerk aan op jouw bestaande huisstijl. Je kan bij mij terecht voor onder andere: 

- folders en flyers

- visitekaartjes

- brochures

- stempels

- cadeaubonnen

- menukaarten

- promotiematerialen 

kennismaken?

Niet gevonden wat je zocht of nog niet zeker wat ik voor jou kan betekenen? Met mij brainstormen onder het genot van een kop koffie is geheel vrijblijvend!

02. online

Je bent toe aan een bredere klantenkring en wilt jouw onderneming bereikbaar maken voor een breder publiek.

Dat kan! Via online kanalen kan je een groter bereik creëren 

en nieuwe klanten werven. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat de website aansluit op jouw huisstijl. Het ontwerpen van een website bestaat uit:

- Een persoonlijk oriëntatie gesprek 

- Maximaal zes pagina's (is uit te breiden)

- Geschikt voor desktop en mobiel

- SEO configuratie 

- Passend bij de huisstijl

Aansluitend aan het ontwerp proces zijn er twee opties:

- Een overdracht van de website 

- De website wordt voor u bij gehouden 

kaarten

kaarten

voor de mooiste boodschap.

01. op maat gemaakt

Een op maat gemaakt kaartje betekent meestal dat je iets te vieren hebt, gefeliciteerd! Voor elke speciale gelegenheid kan ik voor jou een uniek kaartje ontwerpen. Helemaal aangepast naar jouw wens. Mijn kaarten kenmerken zich doordat al mijn illustraties zelf getekend zijn. Dit zorgt ervoor dat jouw kaart echt uniek is. Geen illustratie? geen punt. Ook dan help ik je natuurlijk heel graag.

 

Graag bespreek ik in een persoonlijk gesprek wat mogelijk is en wat jouw wensen zijn. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.  

Schermafbeelding 2022-01-14 om 17.31.14.png
IMG_8019.jpg
IMG_7997.jpg
bottom of page