top of page
IMG_1760.jpg
20190824-IMG_6373.jpg
IMG_1617.JPG
Zorgboerderij
'de tesselse kamp'

 Zorgboerderij De Tesselse Kamp is opgericht in 2016 en is gevestigd op Texel. Bij De Tesselse Kamp wordt op een kleinschalige manier dagbesteding geboden, waar ruimte is voor persoonlijke aandacht in een huiselijke sfeer. De zorggroep bestaat voornamelijk uit ouderen en kinderen met een zorgvraag die affiniteit voelen met dieren en het boerenleven.

 

Om het bedrijf herkenbaar op de markt te brengen is er een huisstijl ontwikkeld en een logo ontworpen. In het logo is met een knipoog verwezen naar Texel. De illustrerende stijl is ook terug te vinden op de website, waar onder anderen door middel van iconen wordt gecommuniceerd. 

 

De huisstijl is als basis gebruikt voor een website waarop de geïnteresseerde meer informatie kunnen vinden over het bedrijf, maar ook voor visitekaartjes en bedrijfskleding. Daarnaast is ook de fotografie  verzorgd waarin de boerderij en de activiteiten op en rond de zorgboerderij zijn vertaald.

Deze fotografie in combinatie met illustraties zijn de belangrijkste communicatiemiddelen op de website omdat beeldtaal eenvoudig te begrijpen is en daarmee toegankelijker voor een groter publiek. Ook is op deze manier de huiselijke sfeer en goed over te dragen en voelt de bezoeker zich welkom.

www.detesselsekamp.com

Werkkleding met logo van De Tesselse Kamp ontworpen door Taseelman
Tuin van De Tesselse Kamp fotografie Taseelman

 

De Tesselse Kamping is een kleinschalige boerderij camping gelegen tussen Den Hoorn en Den Burg. De boerderij ligt op een prachtig stukje oud Texel. Op de Kamping kunt u genieten van het boerenleven. De koeien lopen vaak rond het veld en de gasten zijn welkom om een kijkje te nemen op de boerderij. Er is altijd wel iets te zien of te beleven.

 

Het ontwerp van de huisstijl, het logo en de site moest zowel onderscheidend als aansluitend zijn aan die van de zorgboerderij. Daarom is ervoor gekozen de illustrerende stijl door te trekken naar de Kamping. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in het logo waarin de stijl het zelfde is, maar er bewust voor gekozen is om de ander boerderij dieren te gebruiken. 

De indeling van de site komt overeen, evenals de icoontjes welke aangeven wat er te doen is, welke voorzieningen er zijn en welke dieren er allemaal rond lopen op de boerderij. Er is bewust gekozen voor een kleuren pallet dat net iets anders is, maar welke goed samengaat met het pallet van de zorgboerderij.

www.detesselsekamping.com

DE TESSELSE 
KAMPING
IMG_1496.jpg
© 2019 Taseelman |  all rights are reserved
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Pinterest Icon
bottom of page